0 800 504 205

(Вартість дзвінків згідно тарифів Вашого оператора)

Пн.-Пт: 08:00 - 20:00; Сб: 08:00 - 18:00

Як нас знайти?
Кабінет пацієнта

ЕКЗ в прямому ефірі: "Дитина для Марії"

Поділитись:

Ми запускаємо новий проект "ЕКP в прямому ефірі". Його головною героїнею стане блогер Марія та її чоловік Віктор. Ось уже більше п'яти років вони безуспішно намагаються завести дитину. Своєю історією, переживаннями і надіями Марія ділиться в блозі. Не так давно вона разом з чоловіком прийшла в нашу клініку. Вже відбувся перший прийом у завідувача відділенням Віталія Радько. Під його керівництвом їм доведеться пройти довгий шлях - від першого візиту до успішного фіналу. Ми будемо супроводжувати Марію і Віктора і ділитися з вами всіма подробицями. Побажаємо хлопцям успіху!


Сьогодні стартує 1 серія проекту "ЕКЗ в прямому ефірі". У цьому відео герої проекту Марія і Віктор розкажуть про свою історію ЕКО, чому не виходило зачати дитину, як прийшли до створення блогу, чому вибрали наш медичний центр і як познайомилися з репродуктологом Віталієм Радько.


Це 2 серія проекту "ЕКЗ в прямому ефірі". У цьому відео блогер Марія і її чоловік Віктор приїхали з Одеси на першу консультацію до репродуктолога Віталію Радько. Марії зробили УЗД і обговорили подальшу тактику по програмі ЕКЗ, так як у неї це не перша спроба, а Віталій Юрійович хоче, щоб саме з його допомогою все вийшло і довгоочікувана вагітність наступила.


3 серія проекту "ЕКЗ в прямому ефірі". У цьому відео після консультації та УЗД обстеження, разом з лікарем Віталієм Радько було вирішено починати стимуляцію яйцеклітин. Їй призначили препарати та пояснили як їх колоти й зберігати. Які подальші кроки для здобуття довгоочікуваної вагітності, дивіться в новому відео. Дивимось разом

В 4 серії проекту "ЕКЗ в прямому ефірі" після консультації і УЗД обстеження з репродуктологом Віталієм Радько Марії був призначений ще один препарат антагоніст для продовження стимуляції. У новому відео блогер ділиться інформацією про те, як колоти уколи в домашніх умовах і як їй в цьому допомагає чоловік. Чоловік Марії отримав рекомендації від лікаря як підготуватися до здачі спермограми і який спосіб життя повинен бути у майбутнього тата.


У 5 серії проекту "ЕКО в прямому ефірі" блогер Марія завершує стимуляцію яйцеклітин і показує як робити ін'єкції препаратами Меріонал і гонал в домашніх умовах. У цьому їй допомагає люблячий чоловік Віктор. А вже в наступній серії вас чекає пункція.


У 6 серії проекту "ЕКО в прямому ефірі" репродуктолог Віталій Юрійович Радько провів пункцію яйцеклітин пацієнтці Марії.
Пункція була технічно складною через те, що яєчники розташовані були не типово високо, але лікар успішно впорався з поставленим завданням. Як проходила процедура і як почуває себе Марії після, дивіться в новому відео.


У 7 серії проекту "ЕКО в прямому ефірі" репродуктолог Віталій Юрійович Радько провів діагностичну гістероскопію пацієнтці Марії. Також Марія поділилася результатами пункції. Скільки яйцеклітин вдалося отримати і скільки з них бластоцист дивіться в новому відео.


У 8 серії проекту "ЕКЗ в прямому ефірі" репродуктолог Віталій Юрійович Радько та паціенкта блогер Марія вибирають схему кріопротоколу, а саме ЕКЗ в природному циклі або на замісній гормональній терапії. Також Марія розповідає про якість своїх заморожених ебмріонов і підготовку до перенесення.


У 9 серії проекту "ЕКЗ в прямому ефірі" проходить заключний етап програми, а саме розморожування і перенесення ембріонів для пацієнтки блогера Марії. Процедуру ембріотрансфер проводить репродуктолог Віталій Радько. Як це відбувалося в операційній ви можете побачити у новій серії.


У фінальній 10 серії "ЕКЗ в прямому ефірі" репродуктолог Віталій Радько поділився результами після 10 перенесення ембріонів у пацієнтки Марії і, на жаль, вони не радісні. Вагітність не наступила .. Чому так сталося і які подальші плани дивіться в новій серії.
У Марії дійсно була складна ситуація і у всіх пацієнтів вона індивідуальна, тому завжди вірте в диво і не здавайтеся.


У 11 серії блогер Марія і репродуктолог Віталій Радько прийняли рішення піти на другу спробу завагітніти. Для Марії це буде 11 перенос, але вона не втрачає надії і вірить в світле майбутнє і в професіоналізм лікаря. У цій серії Віталій Юрійович зробив УЗД обстеження і призначив стімуліцію яйцеклітин. У якому зараз стані фолікули у Марії і яка їх кількість дивіться в новій серії.


У 12 серії у блогера Марії була консультації з репродуктологом Продан Тетяною Анатоліївною, так як її лікар Радько Віталій Юрійович в цей час був у відпустці. У цій серії Марії зробили УЗД обстеження і призначили нові препарати для стимуляціі яйцеклітин.

У 13 серії репродуктолог Віталій Радько повернувся з відпустки і провів консультацію пацієнтці Марії. Лікар вирішив продовжити підготовку до пункції і на один день стимуляції буде довше. Повів УЗД обстеження фолікулів, взяв мазок і призначив нові препарати.


У 14 серії репродуктолог Віталій Радько провів УЗД обстеження пацієнтці Марії на її останній візит перед пункцією. Лікар вирішив продовжити стимуляцію ще на один день, після чого планує процедуру забору зрілих яйцектелок. Скільки всього ооцитів хоче отримати репродуктолог і як проходить підготовка дивіться в цьому відео.


У 15 серії репродуктолог Віталій Радько розповідається як пройшла процедура пункції яйцеклітин і які у нього подальші очікування. Для пацієнтки Марії це вже 5 пункція в її житті. Ви на власні очі зможете побачити як проходить витяг зрілих яйцеклітин в операційній в цій новій серії.


У 16 серії репродуктолог Віталій Радько повідомив результати ПГД (преимплантационной генетичної діагностики) про те, що є один здоровий ембріон жіночої статі, на який тепер лікар і покладає надію. Також Віталій Юрійович вирішив провести гистероскопию пацієнтці Марії, щоб оглянути ендометрій і видалити мікрополіпи.


У 17 серії репродуктолог Віталій Радько провів УЗД обстеження пацієнтці Марії, зазначив задовільний стан ендометрія і призначив старт кріопротокола. Як проходить підготовка до перенесення ембріона дивіться в новій серії.

Схожі новини
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Тетяни» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Тетяни» #мамачелендж
Детальнiше
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Світлани» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Світлани» #мамачелендж
Детальнiше
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Ірини» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Ірини» #мамачелендж
Детальнiше
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Євгенії» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Євгенії» #мамачелендж
Детальнiше
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Оксани» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Оксани» #мамачелендж
Детальнiше
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Мар'яни» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Мар'яни» #мамачелендж
Детальнiше
ЕКЗ в прямому ефірі: "Дитина для Марії"
ЕКЗ в прямому ефірі: "Дитина для Марії"
Детальнiше
Всі новини та статті
Приходьте
на консультацію
Запис на прийом
0 800 504 205