0 800 504 205

(Вартість дзвінків згідно тарифів Вашого оператора)

Пн.-Пт: 08:00 - 20:00; Сб: 08:00 - 18:00

Як нас знайти?
Кабінет пацієнта

Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Тетяни» #мамачелендж

Поділитись:

Від сьогодні ми розпочинаємо серію відео-щоденників #мамачеллендж
Будемо ділитися історіями жінок, які не здалися, почувши про своє безпліддя💪
💁Наша перша героїня – жителька Черкас, Тетяна Мальченко. Кілька років тому лікарі повідомили їй, що мамою вона не буде. Та дівчина не здалася. Вона продовжувала шукати лікарів, які допомогли б їй стати мамою.
Нещодавно в Тані з’явилася надія. Вона перемогла в конкурсі «Почути «мамо!», Тетяна Мальченко та отримала від «Мати та дитина» подарунковий сертифікат на здійснення своєї мрії.
Попереду складний шлях. Але Тетяна сильна. Ми впевнені, що в неї все вийде. Тим більше, що їй допомагатиме досвідчений лікар-репродуктолог Вікторія Каверіна та вся наша команда 🙏
Пропонуємо першу серію, «Дитина для Тетяни».

❔❕Пам’ятаєте про Тетяну, героїню нашого серіалу?
Переможниця конкурсу "Почути "мамо"", виграла сертифікат на проходження програми екстракорпорального запліднення (ЕКЗ). Серед всіх клінік вибрала нас. Черкащанка кілька років боролася з безпліддям, позаду три невдалі спроби завагітніти в інших клініках.

Отже, зараз в Тані все добре. Вона їздить на огляди та дисципліновано виконує приписи лікарі. Наразі Таня пройшла обстеження та готується до суперовуляції. Про все це в другій серії нашого циклу.
Приємного перегляду📽

Продовжуємо наш серіал. Цього разу Таня з чоловіком пройшли обстеження та консультацію генетика та уролога. Подружжя має привід для оптимізму. Адже протипоказань не виявлено. На черзі - планування подальших дій.
Таня, у тебе вийде. Ми віримо!

А ось й четвертий епізод нашого серіалу #дитинадлятетяни. У нашої героїні все добре. Все йде за планом. Під час УЗД виявили у неї проблему, яка заважала завагітніти в попередніх програмах. Це – гідросальпінкс. Попереду – боротьба з ним та місячний курс відновлювального лікування.
Докладніше – в нашому відео.

Продовжуємо історію #дитинадлятетяни. Позаду шостий день стимуляції. Таня з її чоловіком Сашком тримаються бадьоро. Жодних негативних емоцій. Виключно позитив. Детальніше про це в нашому відео.

#дитинадлятетяни. Нова серія. Таня готується до ембріологічного етапу. Позаду пункція. Лікарям вдалося отримати 18 фолікулів. За статистикою, це чудові шанси на успішний результат. На черзі — ембріологічний етап, генетичне дослідження та лапароскопія. Наша героїня налаштована на успіх.
📽🔥Детальніше про це в нашому відео.

Вдома від Тані чекають гарних новин. Щоразу, після візиту до нас, їй дзвонить мама та детально розпитує, як йдуть справи.
У вересні вона була на візиті у Наталії Данкович. Для перенесення ми змогли отримати 3 ембріони. Попри добре самопочуття після стимуляції та пункції, організму треба остаточно відновитися, адже попереду дуже важливий етап. Тож ми дали їй місяць та будемо приступати до діагностичної лапароскопії.

🔥🔥🔥Надзвичайно хороші новини.
В нашої Тані все обійшлося. Маткову трубу в неї не видалили. Чому?🙋🙀Подробиці у відео 📽
😏Невеликий спойлер: Під час операції діагноз гідросальпінкс не підтвердився. Отже, в майбутньому не виключаємо можливості завагітніти природно.
Дивимось разом 8 серію.

Виходимо на фінішну пряму💪
Незабаром довгоочікуваний ембріотрансфер🙏
Наразі тривають останні приготування. В ці дні Таня має прийняти важливе рішення, скільки ембріонів їй будуть переносити.
Емоції, очікування та хвилювання в черговій серії 9 серії


Слова зайві, відбувся фінальний етап нашої "подорожі" - ембріотрансфер🙏

Як все відбувалось, скільки ембріонів перенесли та взагалі все про цей магічний момент дивимось у 10 сері


Великого позитиву вам в новому році. Головна героїня вагітна!
Тепер це підтвердив не тільки тест, але й УЗД. В Тетянки все добре. Одноплідна вагітність прогресує. Стримуючи хвилювання, наша героїня готується стати мамою, дивимось 11 серію

Її вагітність стала найкращим новорічним подарунком для неї та її рідних. Наша Таня прийшла на восьмому тижні. Як протікає довгоочікувана вагітність в черговій серії «Дитини для Тетяни», дивимось разом.


Всі люблять щасливі фінали. От вам хепі-енд на початку тижня😍
Серіал "Дитина для Тетяни" закінчився🙏
За законом жанру, щасливому фіналу має передувати кульмінаційний момент. В нашому випадку це — пологи, все пройшло не зовсім легко, але добре😇. В серпні Таня народила чудового хлопчика🙇
Зараз вона вживається в роль матусі та насолоджується довгоочікуваним солодким хлопчиком.


В цьому відео репродуктолог Наталія Данкович зустрілась зі своєю пацієнткою Тетяною, котра виграла безкоштовну програму ЕКЗ в соціальному проекті #лелекаприлетить та успішно її завершила народженням здорового хлопчика. Лікар та пацієнтка діляться своїм досвідом та нелегким шляхом, який вони пройшли для здійснення заповітної мрії.


Схожі новини
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Тетяни» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Тетяни» #мамачелендж
Детальнiше
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Світлани» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Світлани» #мамачелендж
Детальнiше
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Ірини» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Ірини» #мамачелендж
Детальнiше
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Євгенії» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Євгенії» #мамачелендж
Детальнiше
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Оксани» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Оксани» #мамачелендж
Детальнiше
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Мар'яни» #мамачелендж
Щоденник ЕКЗ: «Дитина для Мар'яни» #мамачелендж
Детальнiше
ЕКЗ в прямому ефірі: "Дитина для Марії"
ЕКЗ в прямому ефірі: "Дитина для Марії"
Детальнiше
Всі новини та статті
Приходьте
на консультацію
Запис на прийом
0 800 504 205